Hlavní obsah

FANTASY: Liberec vyhrál základní část! Skvělou formou se prezentuje i Sparta

Bílí Tygři prošli zcela suverénně základní části hokejové extraligy. Na kontě mají 115 bodů a vyhřívají se na čele tabulky. Herní pohodu dokázali i v posledním utkání proti Vítkovicím. Liberec sice prohrával s Vítkovicemi 0:3, ale utkání dokázal vyrovnat a o konečném vítězství 6:5 rozhodl třemi góly v rozmezí sedmi minut Petr Vampola. Právě jeho jsme zvolili kapitánem pro poslední kolo základní části Fantasy extraligy.

Hokejisté Liberce nemůžou v našem výběru chybět

Článek

Jaroslav Bednář

Hradec Králové uzavře svou porci zápasů základní části duelem s Pardubicemi. Přestože Hradec má jistý postup do čtvrtfinále a Pardubice budou bojovat v play-out, je jasné, že pro oba kluby má derby vždy prestižní atmosféru a ani jeden z nich nebude chtít utkání odehrát pouze z povinnosti.

Hradec bude oproti trápícím se Pardubicím favoritem. Nejproduktivnějším hráčem Mountfieldu je Jaroslav Bednář. Zkušený matador nasbíral ve 49 utkáních 41 bodů za 12 gólů a 29 asistencí.

Jaroslav Hlinka

Sparta má za sebou povedenou základní část. Pražský celek byl jediným týmem, který proháněl Bílé Tygry, ale nakonec se bude muset spokojit s druhým místem.

Sparta vyhrála již sedm zápasů v řadě. Naposledy odnesl jejich skvělou formu Chomutov. Pražané zvítězili nad Piráty 3:1 a zhatili tak svěřencům Vladimíra Růžičky šanci na přímý postup do čtvrtfinále playoff.

Jedním gólem k porážce Chomutova přispěl i Jaroslav Hlinka. Devětatřicetiletý útočník získal během 36 utkání, ve kterých nastoupil, 35 bodů. Sparta zakončí základní část na domácím ledě proti Boleslavi.

Reklama