Hlavní obsah

Packers získali defensive enda Anthonyho Hargrova

Defensive end Anthony Hargrove potvrdil během čtvrtečního telefonického rozhovoru, že se dohodl na kontraktu s Green Bay Packers. „Fanoušci Packers, já přicházím... zelená a žlutá," napsal Hargrove na svém Twitteru.

Foto: gettyimages.com

Anthony Hargrove slaví se Saints vítězství v Super Bowlu

Článek

Packers, kteří jsou historicky známi tím, že se příliš nezapojují do trhu s volnými hráči, získali Hargrova, aby vylepšili svou defenzivní lajnu. Hargrove je považován za agresivního pass-rushera a právě tato jeho schopnost by měla vylepšit pass-rush Packers, kvůli kterému strádala v minulé sezóně celá jejich defenzíva.

„Když mluvíte o tomto týmu, mluvíte o jednom z nejrespektovanějších klubů v lize. To, že mě chtěli získat, je velmi motivující. Dnes se cítím velmi šťastný," řekl Hargrove.

Hargrove hrál minulou sezónu za Seattle Seahawks. Během své sedmileté kariéry hrál i za New Orleans Saints, Buffalo Bills a St. Louis Rams. Na své konto si během těchto sezón připsal 223 tackles a 19,5 sacks.

Osmadvacetiletý defensive end startoval během své kariéry pouze ve 25 zápasech. Největší počet sacků (6,5) zaznamenal v roce 2005, kdy nastupoval za St. Louis Rams. V roce 2008 byl suspendován na celou sezónu za to, že neprošel drogovými testy.

Hargrove byl členem New Orleans Saints v roce 2009 a 2010, tedy v době, kdy bývalý defenzivní koordinátor Saints Gregg Williams organizoval „odměňovací program", kvůli kterému padly tvrdé tresty a kvůli němuž bude mimo Gregga Williamse, hlavního trenéra Seana Paytona a generálního manažera Mickeyho Lommise potrestáno pravděpodobně dvaadvacet defenzivních hráčů New Orleans, kteří se na tomto programu podíleli.

Packers získali nedávno do svého týmu dlouholetého centra Indianopolis Colts Jeffa Saturdaye, který má nahradit Scotta Wellse, jenž se dohodl s St. Louis Rams na čtyřletém kontraktu na 24 miliónů dolarů (13 miliónů dolarů garantovaných).

Reklama