Hlavní obsah

VIDEO: Létající Bolt! Takhle parádně smečoval při utkání celebrit

Usain Bolt je prostě sportovní talent. Na atletické dráze je jako nejrychlejší muž historie k neporažení, už několikrát předvedl, jak si jako věrný fanoušek Manchesteru United rozumí s fotbalovým míčem, rád hraje kriket. Ale že je i kvalitní basketbalista? To tušil málokdo.

Boltův smeč v utkání celebrit.

 
Článek

Usain Bolt soutěží s komikem.

Jamajská superstar předvedla své umění při Utkání celebrit, které tradičně předchází Utkání hvězd basketbalové NBA. Jeho tým Východu sice prohrál 38:58, ale luxusní smečí si Bolt vysloužil uznalý potlesk celé haly.

Pravda, se svými 196 centimetry byl oproti řadě spoluhráčů i soupeřů včetně držitele Grammy Ne-Yo (173 cm) či komika Kevina Harta (jen 157 cm) ve výrazné výhodě, ale Bolt několikrát předvedl i svoji šikovnost. Byť byl na straně poražených… „Dostali jsme pěkně natlučeno, jejich tým to pojal trochu seriózněji,“ líčil Bolt.

Na drobného komika nestačil

Jen souboj s Hartem během jednoho z oddechových časů mu nevyšel. Závod v driblování proložený dvěma střelami na koš vyhrál maličký herec. I když vyběhl dávno před pokynem ke startu a po soutěži si o dvě hlavy vyššího soka dobíral jeho tradičním gestem…

Hart jako kapitán Západu se snažil rozhodit soupeře vtipnými průpovídkami i během zápasu. „Pro mě bylo ctí s ním soutěžit, všechny jeho skeče sleduju,“ vyznal se šestinásobný olympijský vítěz.

Basketbal pro Bolta ale sportem číslo jedna po skončení atletické kariéry nebude. „Určitě jsem pořád lepší fotbalista, radši bych se věnoval jemu,“ dodal.

Reklama