Hlavní obsah

Machačová a Hochmann vyhráli cyklistický závod Haná tour

VYŠKOV

Vítězi třetího ročníku cyklistického etapového závodu Haná tour se stali Jiří Hochmann z Dukly Praha a jeho oddílová kolegyně Jarmila Machačová. Soutěž se skládala ze tří samostatných závodů a Machačová triumfovala naprosto přesvědčivě, když dva z nich vyhrála a jednou skončila druhá.

Článek

To bronzový medailista z dráhového mistrovství světa Hochmann měl cestu k prvenství složitější. V úvodním závodě skončil druhý, druhý díl vyhrál a v třetím dojel pátý. Před svým spolujezdcem z Dukly Praha Aloisem Kaňkovským vyhrál s čtyřbodovým náskokem, třetí v celkovém hodnocení skončil loňský vítěz Českého poháru Martin Boubal z týmu Windoor´s Příbram.

Machačová překvapivě hladce odsunula na druhé místo obhájkyni prvenství z loňského roku Ladu Kozlíkovou. První díl přitom vyhrála Kozlíková před Machačovou, v druhém si pořadí prohodily, a tak se rozhodovalo až v dnešním závodu na 50 km. Zatímco Machačová si v něm opět dojela pro první místo, Kozlíková skončila nečekaně až sedmá.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.