Hlavní obsah

Tiger se vrátil vítězně

Šestnáct jamek stačilo Tigeru Woodsovi k vítěznému návratu na turnaje po zranění. Světový hráč číslo jedna předvedl golf, jako by žádnou pauzu neměl

Článek

Woods porazil Australana Brendana Jonese 3/2. Na hřišti Ritz Carlton Golf Club v Tucsonu rychle vyhrál první dvě jamky a pod tlakem chybující soupeř mu jen příležitostně sekundoval, když získal sedmou jamku v paru a patnáctou díky eaglu. Ten ovšem zahrál Woods už na třináctce, což je pětipar stejně jako Woodsova „birdie“ osmička.

„Pomohl mi rychlý start, cítil jsem se dobře. Mohl jsem to ale ukončit už na patnácté jamce,“ řekl Woods pro Golf Channel. Dnes se obhájce titulu a trojnásobný vítěz Match Play Championship utká ve druhém kole s Timem Clarkem, který v jihoa­frickém duelu porazil Retiefa Goosena.

Golfové MS ve hře na jamky - vybrané souboje 1. kola:
Woods (1-USA) - Jones (Aus.) 3/2 (dvě jamky před koncem vedl o tři jamky), Katajama (Jap.) - Immelman (JAR) 3/2, Villegas (Kol.) - Pampling (Aus.) 7/6, Jiménez (Šp.)- Sabbatini (JAR) 2/1, V. Singh (Fidži) - Kjeldsen (Dán.) 2/1, Stricker (USA) - Johnson (USA) 2/1, Mickelson (USA) - Cabrera (Arg.) na 19. jamce, Weekley (USA) - Rose (Ang.) na 18. jamce, Furyk (USA) - Hansen (Dán.) 2/1, Love (USA) - Stenson (Švéd.) na 21. jamce.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.