Hlavní obsah

Oslavte konec florbalové sezóny spolu s reprezentanty

PRAHA

Sobota bude v hale Sparty na Podvinném Mlýně patřit florbalu a především všem jeho fanouškům. Od 11 do 16 hodin zde proběhne již třetí Český florbalový den, při němž mají příznivci děrovaného balónku příležitost změřit síly s nejlepšími českými hráči. V řadě florbalových disciplín bude šance dát gól reprezentačním gólmanům Kafkovi a Rytychovi, vyslat tvrdší ránu než forvard Sladký nebo vyhrát buly nad bekem Garčarem.

Foto: Sport.cz

Na Českém florbalovém dnu nebude chybět ani brankář Tomáš Kafka.

Článek

Program na Podvinném Mlýně startuje v 11:15 otevřením stanovišť, na nichž budou v roli instruktorů a zároveň soupeřů finalisté letošních anket Florbalista sezóny. Divácké klání pak okoření v průběhu dne exhibiční zápas výběru českých florbalistek s mužstvem osobností, vrcholem dne bude mužská exhibice, která začne ve 14:45. V první přestávce zápasu na 3x10 minut proběhne finále florbalových diváckých soutěží, druhou pauzu pak vyplní exhibiční zápas florbalistů na vozíku, kde nastoupí florbaloví vozíčkáři proti českým reprezentantům na vozíku.

Na stanovištích si diváci budou moci vyzkoušet řadu disciplín, od střelby na přesnost, rychlost střelby či buly. Pikantní je disciplína s pracovním názvem Poraž si Švéda, při níž se pomocí míčku poráží devět kuželek v barvách florbalové velmoci. Přímo v hale budou k dispozici k zapůjčení florbalové hole, samozřejmě je ale možné přinést vlastní hokejku. Pro vstup na plochu je požadována sálová obuv, vstup do haly je zdarma.

Český florbalový den v sobotu vyvrcholí galavečerem v Divadle Na Jezerce, při němž budou vyhlášeni vítězové anket Florbalista sezóny.

Reklama