Hlavní obsah

Florbalisté Střešovic po obratu vyhráli v Brně 6:5

BRNO

Florbalisté Tatranu Střešovice zvítězili ve čtvrteční dohrávce 17. kola extraligy na hřišti Bulldogs Brno 6:5, přestože prohrávali 0:3 a 1:4. Dvěma góly se na výhře podílel obránce Milan Garčar a tři body za gól a dvě asistence si připsal útočník Martin Richter.

Článek

Úřadující mistr se posunul na třetí místo o bod za druhý tým tabulky SSK Future a o čtyři za vedoucí Vítkovice. Tatran má však ještě oproti Future dva zápasy k dobru a oproti Ostravanům dokonce tři. Brno zůstává sedmé s dvoubodovým náskokem na devátý Havířov.

Tatran se musel vyrovnat s absencí nemocných gólmanů Vochozky a Zicha, takže v brance nastoupil junior Bobisud. Chyběl i reprezentační útočník Fridrich, který odjel s národním týmem na Euro Floorball Tour do Curychu. Pražané navíc kvůli nehodě na dálnici nestihli pořádně rozcvičení, ale po slabším úvodu roli favorita potvrdili a zápas otočili ve svůj prospěch. "Pořád jsme věřili v otočení zápasu a to se také stalo. Dnes nás podržel gólman, který nemá příliš zkušenosti," prohlásil trenér Střešovic Petr Ďarmek.

Výsledek - dohrávka 17. kola:
Bulldogs Brno - Tatran Střešovice 5:6 (2:0, 2:3, 1:3)
Branky: 9. Valčík, 13. J. Kadlec, 24. Koutný, 27. Fabián, 51. Schneider - 28. a 42. Garčar, 24. Richter, 38. Přívara, 45. Štegl, 47. Růna.

Reklama

Související témata: