Hlavní obsah

Kličko si brousí zuby na Haye: Bude vypadat jako pizza!

DÜSSELDORF

Ukrajinský boxer Vladimir Kličko o víkendu převálcoval Eddieho Chamberse a již si vyhlédl dalšího soupeře. Měl by jím být velkohubý Brit David Haye. „Už ho mám plné zuby, chci s ním boxovat. Promo si umí dělat hezké, ale teď by měl předvést i něco jiného než řeči,“ podotkl Kličko.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Ukrajinský boxer Vladimir Kličko

Článek

„Už dvakrát ucukl, jednou ze zápasu se mnou, jednou se bál jít proti bratrovi Vitaliji,“ ušklíbl se Kličko na Hayeovu adresu v deníku Telegraph. Pak připomněl tričko, které si prostořeký Brit jednou oblékl a na němž byly uříznuté hlavy obou Kličků. „Nejdřív udělá tohle, má velké řeči, ale pak ani nevleze do ringu. Uříznuté hlavy svých blízkých už nikdy nechci vidět. Myslím, že fandové v Británii by přivítali náš souboj. Měl by mít respekt k fanouškům a konečně se mi postavit,“ doplnil boxer.

Vladimir Kličko, který žije v Německu, zaznamenal proti Eddie Chambersovi 54. vítězství a před zraky 50 tisíc nadšených fanoušků na fotbalovém stadiónu v Düsseldorfu obhájil tituly profesionálního mistra světa těžké váhy organizací WBO, IBF a IBO.

Vladimir Kličko během boxerského zápasu s Eddiem Chambersem.foto: Reuters/Wolfgang Rattay

„S Hayem provedu to samé, co jsem udělal Chambersovi. Pokud znovu necukne. Vychutnám si ho, nebude to žádná rychlovka, nasázím mu spoustu tvrdých ran. Až s ním skončím, tak bude vypadat jako pizza,“ zakončil Kličko.

Reklama

Související témata: