Hlavní obsah

OBRAZEM: Zazvoní svatební zvony? Boxerský šampión Kličko se zasnoubil

New York

Ukrajinský boxerský mistr světa v těžké váze Vladimir Kličko (37) sklízí úspěchy i mimo ring. Držitel mistrovských pásů organizací WBO, IBF, IBO a WBA se krátce po obhajobě titulu proti ruskému bohatýrovi Alexanderu Povětkinovi zasnoubil. Jeho láskou je o třináct let mladší americká herečka a modelka Hayden Panettiereová, v tuzemsku známá ze seriálu Hrdinové.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir Kličko a Hayden Panettiereová na Floridě.

Článek
Fotogalerie

Zásnuby ostře sledovaného páru potvrdila Panettiereová v talkshow Live with Kelly & Michael. „Ano, jsme zasnoubeni. Tenhle prsten mluví za vše," uvedla sexy blondýnka a významně ukázala na kameru diamantový šperk. O termínu svatby ale ještě nepadlo ani slovo.

Jen 157 cm vysoká hollywoodská hvězdička a 198 cm vysoký Kličko, jenž prožil i krátký románek s českou topmodelkou Karolínou Kurkovou, se poznali v roce 2009. Po osmnáctiměsíční známosti se ale rozešli. „Je těžké udržet vztah přes vzdálenost dvou kontinentů," posteskl si tehdy Kličko, který boxoval v Evropě, zatímco jeho přítelkyně točila převážně v USA. Letos v lednu se k sobě ale znovu vrátili.

Páry tvořené sportovními hvězdami a celebritami z umělecké branže nejsou ničím neobvyklým. Legendární anglický fotbalista David Beckham žije s bývalou členkou hudební skupiny Spice Girls Victorií, kolumbijská zpěvačka Shakira zase se stoperem Barcelony Gerardem Piquém a například přítelkyní Lewise Hamiltona, mistra světa ve formuli 1, dlouho byla členka kapely Pussycat Dolls Nicole Scherzingerová.

Reklama