Hlavní obsah

VIDEO: Ring ve fast foodu. Hvězdný boxer Mayweather měl nečekaného vyzyvatele

Las Vegas

To byla mela. Neporažený boxerský šampión Floyd Mayweather se podle několika očitých svědků popral v řetězci s rychlým občerstvením v Las Vegas. Do roztržky se dostal s americkým rapperem a hudebním producentem Cliffordem Harrisem, který je známý pod pseudonymem T.I.

Bitka Floyda Mayweathera a rappera T.I.

 
Článek

První rána prý padla ze strany smělého Harrise, kterému se nelíbilo, že jeho žena dala na sociální síť Instagram fotografii s boxerovou dcerou z flámu v Las Vegas. To v hudebníkovi T.I. vyvolalo podezření, že se jeho žena pohybovala v nebezpečné Mayweatherově blízkosti. Fotografie tak byla podle něj „neuctivá".

Lidé šíleli, židle létaly, nakonec se ale do rvačky vložili bodyguardi znesvářených kohoutů, situaci uklidnili a před příjezdem policie dostali oba muže z restaurace s hamburgery pryč.

Sedmatřicetiletý boxerský fenomén Floyd Mayweather má titul mistra světa organizace WBC a WBA ve welterové váze. Naposledy nastoupil zkraje května proti argentinskému protivníkovi Maidanovi, jehož porazil na body. Mayweather v profesionálním ringu vyhrál celkem 46 zápasů, z toho 26 k.o.

Reklama

Související témata: