Hlavní obsah

Vymění Slavia trenéra?

Až sedmé místo po třinácti odehraných kolech a desetibodové manko na lídry z Teplic a Jablonce. Taková je aktuální pozice pražské Slavie, úřadujícího šampiona. Ustojí trenér Karel Jarolím herní i výsledkovou krizi? Povede sešívané v první den příštího roku? Na to si právě teď můžete u Tipsportu vsadit!

Článek

Červenobílým se vzdaluje šance na obhajobu mistrovského titulu, který získali v předchozích dvou sezonách. Mužstvo prožívá bídné časy. Neotevřelo si bránu do Ligy mistrů a v domácí soutěži je jen stínem týmu, který předváděl líbivý a efektivní fotbal. V Evropské lize Slavia musela skousnout domácí debakl 1:5 s Lille, poté padl Eden v prestižním derby se Spartou (0:1). Naději na zlepšení přineslo vydařené remízové vystoupení ve Valencii (1:1), euforii však spláchla další ligová porážka v dříve nedobytné domácí aréně. Tentokrát si tři body odvezla Olomouc (1:2). Krize sešívaných neskončila ani o víkendu v Příbrami, po bezradném výkonu hosté prohráli 0:1. Třetí porážka ze čtyř ligových duelů oddálila Slavii nejen první příčku, ale i ostatní pohárové pozice.

Při přetrvávajících nezdarech obvykle následuje odvolání trenéra. Jak silná je pozice slávistického kouče Karla Jarolíma? To nejspíše ukáží nejbližší dny.

Povede veleúspěšný vládce z předchozích dvou sezon Slavii i v první den příštího roku? Bookmakeři Tipsportu předpokládají, že Jarolímova židle je i přes současné neúspěchy dostatečně pevná a kouč krizi ustojí. K této variantě nasadili kurs 1,65:1. Pokud si myslíte, že obhájce titulu 1. ledna 2010 povede jiný hlavní trenér, vsaďte si v kursu 2:1. Ve čtvrtek Slavia hostí v Evropské lize Valencii, v pondělí v ligovém utkání doma změří síly s Plzní.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.