Hlavní obsah

Žraloci mohou poslat posledního finalistu Stanley Cupu na dovolenou

Na pokraji propasti stojí hokejisté Detroitu. Předloňský vítěz a loňský finalista prohrál úvodní tři zápasy série proti San Jose a pokud Žraloci uspějí i počtvrté, skončí Rudým křídlům sezóna.

Foto: Rebecca Cook, Reuters

Hokejisté San Jose Sharks

Článek

San Jose první zápas rychle rozhodlo. Pavelski, Heatley a Setoguchi překonali Howarda, Detroit ovšem korigoval Clearym a Franzénem. Pojistku přidal opět Pavelski, Rud křídla zvládla už jen snížit Rafalskim.

Druhý zápas přinesl dramatickou přetahovanou. Na gól Dacjuka odpověděli Žraloci Pavelski a Clowe, vedení na stranu Detroitu opět přinesly trefy Holmströma a Lidströma. Ve třetí třetině se opět prosadil Pavelski a necelých osm minut před koncem rozhodl Joe Thornton.

Třetí zápas Detroit odstartoval dobře, po gólech Holmströma a Clearyho vedl o dvě branky. Čtyři sekundy před první sirénou ale snížil Setoguchi. Šance domácích na zdramatizování série zvýšil nejproduktivnější hráč Zetterberg, to bylo ale od Detroitu vše. Ve třetí třetině Joe Thornton a Couture vyrovnali, v prodloužení pak Marleau rozhodl o dalším vítězství Sharks.

Na vítězství Detroitu si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru San Jose vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.