Hlavní obsah

Slavia: Žádný strach z fanoušků Aston Villy

PRAHA

Beznadějně vyprodané je už pár dnů utkání základní skupiny Poháru UEFA, k němuž 6. listopadu vyrukují fotbalisté Slavie proti anglické Aston Ville. Kromě dvaceti tisíc příznivců sešívaných do Edenu zavítá také 1500 fanoušků z Anglie. „Na ostrovech byl o utkání obrovský zájem. Aston Ville jsme dali takový počet lístků, jaký nám diktují regule UEFA,“ řekl tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Článek

Po vstupenkách na slávistický zápas podzimu se jen zaprášilo. „O utkání byl obrovský zájem nejen mezi domácími příznivci, ale i mezi fanoušky anglického klubu, jimž bylo určeno 1500 vstupenek. Vůbec nedovedu odhadnout, jaká by musela být kapacita stadiónu, abychom všechny zájemce uspokojili,“ nechal se slyšet pro Sport.cz tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Podle Zlámala by čtvrteční zápas neměl přinést žádné problémy, co se týče příznivců birminghamského klubu. „Nepředpokládám, že by došlo k nějakému incidentu. Eden je typický anglický stadión, fanoušci Aston Villy to znají, proto věřím, že vytvoří krásnou kulisu,“ řekl na adresu příznivců soupeře, kteří mají pověst klidných fanoušků, nikoli výtržníků.

Zároveň dodal, že Slavia udělala pro bezpečnost všech návštěvníků pohárového duelu maximum. „V Praze se už byli podívat zástupci bezpečnostního oddělení anglického klubu, stejně jako zástupci britské policie a velvyslanectví. Přípravy na utkání probíhají již několik týdnů,“ tvrdí Zlámal, že o bezpečnost je a bude postaráno a k žádnému incidentu v Edenu rozhodně nedojde.

Reklama

Související témata: