Hlavní obsah

Rivaldo opět hráčem AC Milán

MILÁN

Brazilský záložník Rivaldo si rozmyslel své rozhodnutí odejít z AC Milán. Minulý pátek se brazilský fotbalový reprezentant s vedením klubu dohodl na předčasném ukončení kontraktu, který měl vypršet v červnu 2005, nakonec však bude v Miláně pokračovat.

Foto: www.acmilan.net

Rivaldo možná přece jen zůstane v milánském dresu

Článek

Rivaldovi se nelíbilo, že v Miláně nenastupoval v základní sestavě a chtěl z klubu odejít. Vedení týmu mu původně vyhovělo, v neděli však svůj názor změnilo a vyzvalo Rivalda, aby se vrátil. "Udělám všechno pro to, abych Rivu udržel," uvedl viceprezident klubu Adriano Galliani televizní stanici Milan Channel. "Je to přání mé i mužstva. A trenér Carlo Ancelotti by byl také rád, kdyby ho měl zpátky," dodal.

Ve středu už v Lize mistrů

Jednatřicetiletý Rivaldo, který je v týmu vítěze Ligy mistrů nespokojen kvůli slabé důvěře kouče při nominaci k zápasům a v této sezoně nedostal v červenočerném dresu šanci ještě ani na minutu, se nakonec na dnešní schůzce dohodl s AC na dalším trvání kontraktu.

Jednatřicetiletý fotbalista by měl ve středu v milánském dresu nastoupit v utkání Ligy mistrů proti Celtě Vigo. "Rivaldo zůstává v Miláně a zítra s týmem odcestuje do Viga," uvedl na oficiálních internetových stránkách Galliani.

Reklama

Související témata: