Hlavní obsah

Maradona by mohl v Al Waslu trénovat kanonýra Forlána

DUBAJ

Nejlepší hráč loňského mistrovství světa Diego Forlán by mohl hrát za Al Wasl. Klub ze Spojených arabských emirátů, který nově trénuje slavný Diego Maradona, chce uruguayského fotbalistu získat z Atlétika Madrid na roční hostování.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Útočník Atlétika Madrid Diego Forlán

Článek

"Diego Forlán už vyjádřil touhu hrát za Al Wasl. Vize klubu na něj udělal dojem zejména poté, co byl trenérem jmenován Maradona," citovala prohlášení klubu agentura AP.

Al Wasl detaily nezveřejnil. Pouze uvedl, že jde již o druhou a vylepšenou nabídku, protože první vedení španělského klubu odmítlo.

Forlán o odchodu z Atlétika uvažuje už delší dobu. V minulé sezoně sice dovedl madridský klub k triumfu v Evropské lize, letos se mu však příliš nedařilo. Uruguayský reprezentant v minulosti nastupoval také za Manchester United a Villarreal a dvakrát se stal nejlepším střelcem evropských soutěží (2004/2005, 2008/2009).

Pokud by Forlán do Al Wasl skutečně přišel, potkal by se v lize s bývalým kapitánem italské reprezentace a obráncem Juventusu a Realu Madrid Fabiem Cannavarem, který od loňska hraje za Al Ahlí.

Reklama

Související témata: