Hlavní obsah

Real Madrid v problémech. Marodka se neustále plní, v posledních šesti týdnech se zranilo devět hráčů

Madrid/Praha

Real Madrid se v poslední době potýká s problémem v podobě četných zdravotních potíží svých hráčů. Mimo hru jsou třeba James Rodríguez, Eden Hazard nebo Thibaut Courtois. Jako poslední na marodku přibyl Isco, který je celkově devátým zraněným hráčem za poslední měsíc a půl.

Foto: Instagram: Isco Alarcon Suarez

Španělský fotbalista Isco se nyní potýká se zraněním svalu na zadní straně stehna.

Článek

Španělský záložník si zranil sval na zadní straně stehna. Real sice neuvádí, jak dlouho bude Isco mimo hru, ale podle serveru As.com je pro tento typ zranění obecně obvyklá délka léčby kolem dvou až tří týdnů, takže by se 27letý hráč mohl vrátit celkem brzy, přesněji řečeno 14. září po reprezentační pauze na zápas s Levante.

Středopolař tak svému týmu možná nebude chybět příliš dlouho, ale Real stejně zdraví jeho hráčů nejspíš dost trápí. Se zdravotními problémy se v posledních šesti týdnech potýkalo nebo potýká kromě Iska dalších osm hráčů: James Rodríguez, Eden Hazard, Luka Jovič, Rodrygo, Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Marco Asensio a Brahim Diaz. A pokud by to takto mělo pokračovat dál, může mít Bílý balet hned na startu sezony pořádný problém.

Foto: Juan Medina, Reuters

Trenér fotbalového Realu Madrid Zinédine Zidane se nově na nějakou dobu musí obejít i bez Iska.

Po dvou zápasech má celek pod vedením Zinédina Zidana 4 body za úvodní výhru na hřišti Celty Vigo a remízu doma s Valladolidem a figuruje na třetím místě.

Reklama