Hlavní obsah

Rosický poprvé představil syna Tomáška. Samozřejmě při fotbale, na Emirates Stadium

Londýn/Praha

Malý Tomáš Rosický se poprvé ukázal světu. Pochopitelně při fotbale, samozřejmě v chrámu Arsenalu na Emirates Stadium. Český legionář ve službách kanonýrů přinesl svého buclatého a usměvavého Tomíka v náručí na trávník po nedělním ligovém zápase s West Bromwich Albion a šedesát tisíc diváků jim oběma nadšeně tleskalo. Dalším hráčům Gunners a jejich potomkům pochopitelně také, ale desetiměsíční Tomášek byl ovacemi zaskočen nejvíc.

Foto: Sport.cz

Tomáš Rosický vzal o víkendu svého synka Tomáška poprvé na fotbal. Představil ho fanouškům Arsenalu přímo na trávníku při zápase s West Bromwichem.

Článek
Fotogalerie

Pro Kanonýry to byla ohromně důležitá výhra. Gólem Girouda porazili West Bromwich 1:0, získali tři body a před posledním dějstvím Premier League si s definitivní platností zajistili čtvrtou příčku v tabulce a tím i účast v kvalifikaci o Ligu mistrů. Pátý Everton už nemůže Wengerovy svěřence předstihnout.

Žádný div, že po utkání se přímo na trávníku slavilo. Kouč Arséne Wenger kynul fanouškům, hráči přišli na plochu i se svými ratolestmi.

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický mezi nimi nechyběl. Dokonce poprvé představil svého desetiměsíčního synka Tomáška, který se narodil jeho přítelkyni Radce Kocurové loni v červnu v porodnici v pražském Podolí.

Malého Tomíka si chtěli pochovat i Rosického spoluhráči, ale Tomáškovi to moc po chuti nebylo. Před šedesáti tisíci diváky a křepčími hráči dal přednost jistotě v tátově náruči.

Reklama

Související témata: