Hlavní obsah

Petr Nedvěd: Tak brzo jsem nikdy nekončil

Měli velká očekávání, ale postoupit do čtvrtfinále play-off se hokejistům Liberce nepodařilo. Vítkovice je ve všech třech utkáních předkola porazily a radují se s postupu. Mezi nejzkušenější hráče Bílých Tygrů patří Petr Nedvěd, který po vyřazení zklamaně Právu přiznal. „Napadlo mě už před utkáním, že z toho může být nejkratší sezóna v kariéře.“

Článek

Sezóna v Liberci vám po třech prohrách v předkole play off končí v únoru...

Tak brzo jsem nikdy nekončil. Napadlo mě už před utkáním, že z toho může být nejkratší sezóna v kariéře. Spíš jsem ale věřil, že hlavně doma ukážeme naši pravou sílu, jenže se tak nestalo.

Jak vám je po těle?

Jsem velice zklamaný, mančaft měl určitě na víc. Bohužel jsme se nevešli do šestky a neměli ten luxus týdenního volna. Hned jsme museli vlítnout do play off a nezastihlo nás v optimální formě, k tomu marodka. A když jsme si už vypracovali šance, tak jsme si vylámali zuby na skvělém vítkovickém brankáři.

Jak se na vás osobně podepsal zápal plic na konci základní části?

Samozřejmě že jsem se po třítýdenní pauze necítil optimálně. Ani jsem nevěděl, jestli do Vítkovic pojedu, ale aspoň po pár trénincích jsem chtěl pomoct. Efekt to ale moc nemělo.

Co s vámi bude dál, budete hrát hokej i v další sezóně?

Teď si čtrnáct dní oddychnu, doléčím zranění a pak začnu přemýšlet, co dál. Jsem rád, že jsem měl možnost za Tygry hrát, chci s hokejem pokračovat a teprve se uvidí kde.

Reklama