Hlavní obsah

Trávníček dostal za faul na Pecha trest na jeden zápas

PRAHA

Disciplinární komise hokejové extraligy potrestala litvínovského útočníka Michala Trávníčka za faul na Lukáše Pecha z Karlových Varů zákazem startu v jednom zápase. Trávníček tak přijde o pátý duel čtvrtfinálové série, v níž Karlovy Vary vedou 3:1 a v úterý si mohou na domácím ledě zajistit postup.

Článek

Kvůli Trávníčkově zákroku se na disciplinární komisi obrátilo vedení Karlových Varů a ta se rozhodla hráče dodatečně potrestat. ČTK o tom dnes informoval ředitel soutěže Stanislav Šulc.

Trávníčkův faul na Pecha přišel v závěru duelu. Necelých šest minut před koncem přepadl autor dvou branek v utkání přes brankáře Petra Fraňka, Trávníček ho udeřil a Pech zůstal ležet na ledě, než se ztěžka odebral na střídačku. "Nechali jsme ten zákrok posoudit. Hrát tvrdě ano, ale krosček za krk hráči, který leží na ledě, to už je přece jen o něčem jiném," řekl ČTK asistent trenéra Karlových Varů Václav Baďouček.

"Spíš by se měli zaměřit na Pecha, aby tam tak teatrálně neskákal. Ale to je věc, kterou musí posoudit rozhodčí," kontroval litvínovský kouč Jaroslav Hübl, který musí Trávníčka oželet v sestavě pro úterní duel.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.