Hlavní obsah

Neděle je ve znamení fotbalu

Ačkoli velké evropské fotbalové soutěže ještě neodstartovaly, ??? to od sázek na nejpopulárnější sport planety neodrazuje. Jak je o víkendech obvyklé, i dnes se v soutěži na Eurotip.cz tipuje hlavně na fotbal, který dnes zcela obsadil žebříček nejžádanějších zápasů.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Zdaleka nejvíc soutěžících dnes nalákala sázka na domácí v souboji dánské ligy Bröndby - Nordsjaelland. Kodaňský tým, který patří k tradičním favoritům tamní soutěže, vyhrál v úvodním utkání sezony 2:1; rovných 500 sázkařů věří, že Brondby dnes svůj úspěch zopakuje, na což si vsadili v kursu 1.45. 65 lidí jistilo vítězství domácích nulou a jen sedm lidí doufá v překvapení na úkor Brondby.

Na rozdíl od nejvyšší dánské soutěže je druhá norská liga téměř v polovině. Zatím jí vévodí Aalesund, který dnes na svém hřišti přivítá Pors Grenland. Před svými diváky vyhrál Aalesund šest zápasů ze sedmi, není proto divu, že proti týmu s nejhorší venkovní bilancí je jasným favoritem s kursem 1.30. Na tiket si ho přidalo 342 účastníků soutěže, remízu zkusili tři lidé a ve výhru hostů nevěří nikdo.

Také ve třetím nejsázenějším utkání věří soutěžící domácímu týmu. Rapid Vídeň odstartoval letošní sezonu prohrou v Mattersburgu. Tu by měl dnes napravit - alespoň v to věří 207 tipujících, kteří si vídeňský klub vsadili s kursem 1.75. 129 se jich spokojilo s kursem 1.16 na neprohru Rapidu a vítězství Sturmu, který ve svém prvním utkání také prohrál, vyzkoušel jediný člověk.

Své zástupce v žebříčku nejpopulárnějších zápasů má také ruská liga. Jako u ostatních zápasů, i v souboji Spartak Nalčik - Perm je favoritem domácí tým. Spartak vyhrál už pět utkání v řadě a pokud vyhraje i pošesté, potěší 227 účastníků soutěže, kteří si na něj vsadili s kursem 1.60. Radost by nemělo sedm lidí, kteří vyzkoušeli remízu nebo vítězství hostů, kteří jsou těsně nad pásmem sestupu.

Pětici nejoblíbenějších zápasů uzavírá souboj brazilské ligy Santos - Juventude. Přestože domácí prohráli už čtyři zápasy v řadě, jsou proti svému soupeři favoritem - jak podle bookmakerů, kteří na něj vypsali kurs 1.55, tak podle soutěžících. Na Santos si vsadilo 245 lidí, 89 jich jedničku jistilo remízou, 5 soutěžících si vsadilo na remízu a jen dva lidé věří Juventude s kursem 4.40.

Reklama