Hlavní obsah

Karviná porazila v druhé lize fotbalisty Ústí nad Labem 2:0

KARVINÁ

Fotbalisté Karviné porazili ve středeční dohrávce 17. kola druhé ligy Ústí nad Labem 2:0. V tabulce se díky gólům Milosavljeva a Jusky posunuli ze čtrnáctého na desáté místo.

Článek

Karvinským opět vyšel úvod, v němž se již potřetí za sebou zapsal mezi střelce Srb Milosavljev. V druhém poločase se hra vyrovnala, oživení do ústeckého týmu vnesl střídající Pilík, který připravil svým spoluhráčům několik brankových příležitostí. V 77. minutě se pak ocitl sám před brankářem Kučerou, který však jeho akci zneškodnil.

Vzápětí ještě hlavičkoval ústecký Dvořák do břevna, ale závěr opět patřil domácímu celku. Z tlaku vytěžila Karviná druhý gól, když v 87. minutě Juska technickou střelou překonal brankáře Porcala.

Karviná - Ústí nad Labem 2:0 (1:0)
Branky: 8. Milosavljev, 87. Juska. Rozhodčí: Hájek - Peřina, Adámková. ŽK: Buryán, Mišinský - Džuban, Škoda. Diváci: 2642.
Karviná: Kučera - Jursa, Čeman, Buryán, Staš (28. Juska) - Ficek, Slončík, Pavlík, Milosavljev - Mišinský, Sourada (69. Reichl, 83. Tchami). Trenér: Kalvoda.
Ústí nad Labem: Porcal - Dvořák, Džuban, Valenta, Kaňa (85. Veverka) - Rudnyckyj (46. Pilík), Martykán, Šmrha (57. Volek), Franc - Škoda, Nádeníček. Trenér: Habanec.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.