Hlavní obsah

VIDEOPŘENOS: Fotbalisté Dukly mají šanci převzít vládu nad druhou ligou

PRAHA

Minimálně do neděle, kdy se hraje středočeské derby mezi Kladnem a vedoucí Vlašimí, mají fotbalisté pražské Dukly šanci převzít vládu nad druhou ligou. Pokud totiž v dnešním odpoledním duelu porazí poslední Hlučín, dostanou se do čela soutěže. Zápas můžete tradičně sledovat ve videopřenosu na http://fotbal.sport.cz/fotbal/dukla/

Foto: FK Dukla Praha

Fotbalisté Dukly se po výhře nad sparťanskou rezervou prodrali už na druhou příčku ve druhé lize.

Článek

Úvod podzimu vychází Dukle nad očekávání dobře. V minulém kole dokázala porazit i bez nemocných opor Malého a střelce Chigou rezervu pražské Sparty, takže se prodrala v tabulce na druhou příčku. Dnes může ve svém tažení pokračovat, protože od 16.30 hodin přivítá na Julisce poslední Hlučín.

„Jsme samozřejmě favority, této nálepky se nezříkáme. Naší povinností vítězství a proto nic jiného než zisk tří bodů neberu,“ nechal se slyšet trenér Dukly Luboš Kozel.

Hlučín přijel do Prahy povzbuzen poslední domácí výhrou nad Sokolovem, ale bez trenéra Jaroslava Gürtlera. Ten sice po čtyřech kolech nahradil odvolaného kouče Václava Daňka, jenže v Hlučíně dlouho nevydržel. Dovedl mužstvo k první výhře a dal mu vale, neboť má namířeno do Asie za trenérem Milanem Máčalou.

"S Gürtlerem jsme už při jeho příchodu měli dohodu, že pokud dostane lukrativní nabídku ze zahraničí, tak ho uvolníme. Splnili jsme jen to, na čem jsme byli domluveni. Radost z toho nemáme, protože s jeho prací jsme byli spokojeni," vysvětloval ředitel Hlučína Lubomír Puček.

Utkání Dukly s Hlučínem začíná v 16.30 a můžete ho sledovat v přímém videopřenosu na http://fotbal.sport.cz/fotbal/dukla/

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.