Hlavní obsah

Čáslavští fotbalisté znovu v druhé lize remizovali se Znojmem

ČÁSLAV

Čáslavští fotbalisté remizovali v devátém kole druhé ligy se Znojmem 1:1. Obě branky od sebe v úvodu druhé půle dělily jen dvě minuty, na vedoucí gól domácího Voltra záhy odpověděl Vašíček. Ve třetím vzájemném duelu těchto soupeřů se tak zrodil třetí nerozhodný výsledek.

Článek

V 10. minutě se zrodila první velká šance: Voltr si to z levé strany namířil do pokutového území a míč posunul před malým vápnem volnému Fikejzovi. Ten však bránu přestřelil.

S přibývajícími minutami se hra vyrovnala a Ducheček v 20. minutě musel řešit útok Pacandy s Hnaníčkem. Větší příležitost si ale vypracovali znovu Čáslavští, ovšem po Hečkově centru hlavičkoval Voltr jen do břevna a Hejný poslal odražený míč jen do rukou gólmana Hrubého.

Druhou půli začali lépe domácí. V 52. minutě Voltr zakroutil trestný kop za zeď a mohl se radovat z vedoucího gólu. Znojemští ale už po dvou minutách vyrovnali: přetažený centr vrátil Okleštěk před bránu, kde se prosadil Vašíček.

Čáslavští chtěli strhnout vítězství na svou stranu, přitom ale otevírali obranu. V 82. minutě vypadal nebezpečně Juklův trestný kop, ale i následný brejk, při kterém musel Ducheček vyběhnout proti Zifčákovi. V 85. minutě Džafičovu tvrdou ránu z pravé strany znojemský brankář jen vyrazil, jenže dotírajícího Voltra odclonil Trnovec.

9. kolo druhé fotbalové ligy:
Čáslav - Znojmo 1:1 (0:0)
Branky: 52. Voltr - 54. Vašíček. Rozhodčí: Možíš - Marek, Paták. ŽK: Kunášek - Vašíček, Trnovec, Lacko. Diváci: 607.
Čáslav: Ducheček - Kunášek, Karal, Šisler, Hečko - Prášil (70. Kaňák), Čertík (78. Jukl), Špidlen - Fikejz, K. Hejný (54. Džafič), Voltr. Trenér: Abrhám.
Znojmo: Hrubý - Hříbek, Trnovec, Mička, Švarc - Zifčák (90. Lukáš), Lacko, Hnaníček (75. Krhut), Okleštěk - Pacanda, Vašíček. Trenér: Smrček.
Most - Sparta Praha B 4:2 (3:0)
Branky: 20., 24. a 45.+1 Danoski, 70. Oboya - 55. Mareš, 74. Slepička. Rozhodčí: Ondráš - Peřina, Štěrba. ŽK: Bednář, Schut - Sus. ČK: 72. Ruseckij (Most). Diváci: 965.
Most: Pokorný - Jendruščák, Běloušek, Bohata, Řehák - Ruseckij, Hofmann (84. Christof), Schut, Oboya - Bednář (79. Nguyen), Danoski (63. Rosendo). Trenér: Zach.
Sparta B: Kamenár - Sus, Brabec (46. Tomášek), Polom, Frýdek (76. Sýkora) - Mareš, Jirásek, Rada, Podaný - Putz, Slepička. Trenér: Svoboda.

Reklama