Hlavní obsah

VIDEO: Trojan spí na Bohemce, aby si včas koupil permanentku

Jeden z nejvěrnějších fanoušků fotbalové Bohemky, herec Ivan Trojan, pomáhá svému klubu, kde se dá. Klokani sice sestoupili do druhé ligy, ale návrat z Edenu do milovaného vršovického Ďolíčku udělal většině příznivců větší radost, než případná záchrana. A srdcař Trojan hned natočil působivé video, v němž fanoušky láká na zahájení prodeje permanentek.

Herec Trojan láká na předprodej permanentek do ĎolíčkuVideo: You Tube

 
Článek

Probouzí se ve stanu přímo před vchodem do šaten vedle klubové ikony Dalibora Slezáka, vodu při čištění zubů plive do Botiče, pak si plácne s bývalým bohemákem Janem Morávkem, toho času hráčem bundesligového Augsburgu.

Udělá snídani a začne promlouvat k fanouškům. „Předprodej permanentek na naši Bohemku začíná 25. června. A to je na můj svátek. Tak já vážně nevím, na co čekáte,“ řekl jeden z nejúspěšnějších současných českých herců.

Ďolíček má k dispozici 4908 míst k sezení, dalších 1092 míst je podle oficiálních údajů klubu v kotli na stání, což znamená, že je pro fanoušky připraveno 6000 míst. Očekává se, že na první domácí zápas Bohemky ve druhé lize bude vyprodáno. Na první ligu chodilo většinou do Edenu jen něco málo přes dva tisíce lidí.

Reklama