Hlavní obsah

Ústí - Třinec 1:3Třinec otočil zápas v Ústí nad Labem a vede tabulku Fotbalové národní ligy

Ústí nad Labem

Třinec se minimálně do soboty posunul na první místo tabulky Fotbalové národní ligy. Ústí nad Labem naopak i po 5. kole soutěže čeká na vítězství. Doma sice po poločase nad Třincem vedlo, ale nakonec prohrálo 1:3.

Článek

Do utkání přitom vstoupili lépe fotbalisté Ústí nad Labem, kteří se v úvodu zápasu dostali k několika šancím. Gólu se však dočkali až ve 35. minutě. Vraštil našel centrem volného Veverku, který hlavičkou z velkého vápna překonal brankáře Palečka.

Ve druhé půli ale na hřišti dominovali hosté. Už v 50. minutě srovnal rovněž hlavou stoper Vomáčka. O sedm minut později nařídil sudí penaltu za skluz Nováka proti Motyčkovi. Pokutový kop zužitkoval Malíř, jenž se trefil přesně k levé tyči.

Severočeši mohli ještě vyrovnat, ale odkrytou branku z bezprostřední blízkosti netrefil Veverka, který později ztroskotal na brankářovi Palečkovi. A tak definitivní rozhodnutí přinesla až střela z dálky v podání třineckého Kubáně.

5. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Třinec 1:3 (1:0)
Branky: 35. Veverka - 50. Vomáčka, 58. Malíř z pen., 88. Kubáň. Rozhodčí: Orel - Pilný, Arnošt. ŽK: Novák - Kubáň. Diváci: 758.
Ústí: R. Novák - Vraštil, Zukič, Vaněk, Šraga - J. Peterka (76. Smola) - Krátký, Martykán, Kuč (63. Jursa), Pavlata (70. Manev) - Veverka. Trenér: Přerost.
Třinec: Paleček - Lisický, Vomáčka, Čelůstka, Kubáň - Malíř (71. Málek), Motyčka (87. Matoušek), Hupka, Ceplák - Joukl, Smetana (16. Dedič). Trenér: Kalivoda.

Reklama

Související témata: