Hlavní obsah

Na Schalke lístky do dvou tisícovek, to je nabídka Plzně pro fanoušky

PLZEŇ

Má to být sláva se vším všudy. Zatímco Ligu mistrů museli fotbalisté Plzně odehrát v pražském Edenu, Evropskou ligu si už viktoriáni vychutnají v domácí rekonstruované Doosan Areně ve Štruncových sadech. Pokřtí ji duelem se Schalke 04 ve čtvrtek 16. února od 19:00. Klub stanovil cenu vstupenek do tří kategorií za 1200, 1600 a 2000 korun, prodej začne v pondělí 30. ledna.

Foto: Petr Eret, ČTK

Lidé čekají v půlkilometrové frontě na vstupenky na jednotlivé zápasy fotbalistů Plzně v Lize mistrů. Vzbudí takový zájem i Schalke?

Článek

Plzeňáci se mají na co těšit. Při utkání se Schalke budou fanouškům poprvé k dispozici všechny tři nové tribuny, takže kapacita stadiónu se vyšplhá na 11 700 diváků.

Prodej vstupenek odstartuje v pondělí 30. ledna. Během prvních tří dnů budou mít možnost přednostního nákupu držitelé permanentek, na každou budou k zakoupení dva lístky na duel se Schalke.

„Umožněním nákupu dvou vstupenek na jednu permanentku chceme opět vyjít maximálně vstříc právě jejich držitelům, kterých je k dnešnímu dni již přes dva tisíce,“ řekl k systému prodeje Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie. Permanentky jsou i nadále v prodeji.

Stejný systém Viktoria použila také při prodeji balíčků na základní skupinu Ligy mistrů.  „Prioritou je pro nás dostat do ochozů Doosan Areny co největší počet plzeňských fanoušků, proto není možná rezervace nebo nákup vstupenek přes internet. Jedinou možností tak budou pro všechny bez výjimky pokladny ve Štruncových sadech,“ poukázal Pillár.

Za kolik na Schalke?
Vstupenky I. kategorie – 2000 Kč
sektory hlavní tribuny C, D, E, F
Vstupenky II. kategorie – 1600 Kč
sektory hlavní tribuny A, B, I, J, M, N, H, G
sektory protilehlé tribuny S, T
Vstupenky III. kategorie – 1200 Kč
sektory za brankami a v rozích hřiště P, R, U, V

Pro všechny ostatní fanoušky odstartuje prodej ve čtvrtek 2. února. Také v případě volného prodeje budou maximem dvě vstupenky na osobu.

Příznivce samozřejmě zajímá, kolik to bude stát. Fanoušci si mohou vybrat ze tří kategorií od 1200 do 2000 korun. „Lístky za 1200 korun jsou do sektorů za brankami a v rozích hlediště, tzn. včetně sektorů domácích a hostujících vlajkonošů. Za cenu 1600 korun budou k sehnání vstupenky na protilehlé tribuně a také na krajních sektorech horního ochozu hlavní tribuny. Místa na středové sektory hlavní tribuny budou v prodeji za 2000 korun,“ vysvětlil Pillár.

Během příštího týdne Viktoria zveřejní také informace o systému prodeje vstupenek na venkovní odvetu, který odstartuje po vyprodání kapacit domácího utkání.

Reklama

Související témata: