Hlavní obsah

Ronaldův přestup do Realu? Raději bych bral Ribéryho, říká Zidane

MADRID

O tom, že by se měla bývalá fotbalová hvězda Zinedine Zidane vrátit do Realu Madrid, se spekuluje již delší dobu. V případě zvolení Florentina Péreze prezidentem Bílého baletu, Francouz pravděpodobně se španělským velkoklubem spolupracovat začne. Jednou z prvních rad, kterou ve svém novém působišti vyřkne, bude: Ronalda nekupujte, pořiďte raději Ribéryho.

Foto: (AP Photo/ Louis Lanzano)

Zinédine Zidane

Článek

Téměř dva roky staré hrátky ohledně případného přestupu portugalské hvězdy na Santiago Bernabeu by tak získaly rychlý konec. Zidane se totiž domnívá, že Ronaldo je sice kvalitní fotbalista, do týmu by ale přesto zvolil svého krajana Ribéryho, který je na odchodu z Bayernu Mnichov.

„Ronaldo je samozřejmě úžasný hráč, protože byl vybrán jako držitel Zlatého míče a klidně ho může letos získat znovu,“ vyprávěl Zidane pro The Sun. „Je to impozantní fotbalista, ale pokud byste se zeptali na můj názor, koho bych preferoval, jasně bych si vybral Ribéryho,“ prohlásil mistr světa z roku 1998.

A dá se očekávat, že o radu požádán bude. Prozatím jediným kandidátem na post prezidenta v Realu Madrid je Florentino Pérez, který se službami bývalého záložníka Bílého baletu počítá. „Pokud bude Pérez zvolený, jsem ochotný jakkoli pomoci Realu Madrid. Je totiž mnoho hádanek, které musí být vyřešeny,“ potvrdil Zidane. Jedna hádanka je tedy vyřešena.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.