Hlavní obsah

Grant: Lampard zůstane v Chelsea

LONDÝN

Manažer londýnské Chelsea po drtivé výhře 6:1 nad posledním celkem Premier League Derby utvrdil podle bulvárního deníku The Sun Franka Lamparda, že neplánuje jeho prodej. „Frank nechce odcházet a my bychom byli rádi, aby zůstal. Nic se nezměnilo,“ řekl Grant po středečním utkání.

Článek

„Nejsem ten, kdo se stará o vyjednávání, ale jsem si jistý, že tu příští sezónu bude,“ ujistil fanoušky ohledně dalšího působení anglického reprezentanta. „Dal svůj 100. gól za Chelsea a jsem si jistý, že jednou dosáhne hranice 150. Frank Lampard je pro tým velice důležitým hráčem,“ poznamenal na adresu záložníka, jenž se proti Derby trefil hned čtyřikrát.

Grant nepřestával hvězdu Blues chválit. „Vždycky dokáže dávat góly, dobře brání a nyní je zpět ve své nejlepší formě,“ narážel na zdravotní problémy hráče v sezóně. V týdnu se také spekulovalo o příchodu Brazilce Diega, který by měl nahradit právě Lamparda.

Chelsea bude bojovat až do konce

Londýnský celek na vedoucí Arsenal ztrácí už jen pět bodů a stále má jeden zápas k dobru. „Vyhráli jsme 80 procent našich ligových utkání od doby, co jsem tým převzal. V honbě za titulem se může stát cokoli, ale slibuji, že budeme bojovat až do konce a nikdy se nevzdáme,“ hlásí Izraelec.

Tým, jehož barvy hájí také český reprezentační gólman Petr Čech už bojuje pouze na dvou frontách - v anglické lize a v Lize mistrů. „Nikdo nebyl spokojený s tím, že jsme o víkendu vypadli v FA Cupu s Barnsley, ale odvedli jsme dobrou práci v lize a v Lize mistrů. A to jsou pro nás hlavní trofeje,“ vyjádřil priority klubu.

Reklama

Související témata: