Hlavní obsah

Bednář se již vyléčil z bolestí zad a chystá se na návrat

LONDÝN

Zdravotní stav českého fotbalového útočníka Romana Bednáře se již zlepšil natolik, že s velkou pravděpodobností bude moci v pondělí nastoupit za West Bromwich k ligovému utkání na hřišti West Hamu. Reprezentačního střelce od poloviny února trápily bolesti zad, ty však již pominuly a Bednář znovu naplno trénuje.

Článek

Bednářovy problémy začaly na krátkém soustředění ve Španělsku, kam West Bromwich na čtyři dny odjel. "Hřiště tam bylo hodně tvrdé a začala mě z toho bolet záda, nemohl jsem trénovat. Navíc po jedné kolizi se mi na zádech udělala boule o velikosti tenisového míčku," uvedl Bednář pro internetové stránky klubu.

Nyní je však jeho zdravotní stav již v pořádku. "Už zas trénuji, ale nespěchám, aby se bolesti nevrátily. Přesto bych měl být na West Ham připraven," řekl Bednář, který kvůli zranění přišel o ligové zápasy s Evertonem a Arsenalem. Sbírku šesti ligových gólů může rozšířit až proti West Hamu, za který pravděpodobně nastoupí další Čech Radoslav Kováč.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.