Hlavní obsah

Manchester City se namlsal. Chce nasadit argentinské snajpry za dvě miliardy

MANCHESTER

Parádní vstup do nového ročníku zažili na začátku týdne fotbalisté Manchesteru City. Po demolici nováčka Swansea (4:0) by rádi pokračovali ve stejném duchu. Kouč Roberto Mancini plánuje v nedělním duelu proti Boltonu nasadit do útoku argentinskou úderku v celkové hodnotě téměř dvou miliard korun.

Foto: Sergio Perez, Reuters

V neděli už by mohl do Premier League naskočit Carlos Tévez.

Článek

K Serigu Agüerovi, který svojí skvělou anglickou premiéru ozdobil dvěma góly, už by se měl připojit i Carlos Tévez, který si prodloužil letní dovolenou.

“Carlos už je schopen odehrát pětačtyřicet minut. S Agüerem mluví stejným jazykem a myslím si, že jim to spolu může parádně klapat,” věří Mancini.

Tévez se nicméně delší dobu netají tím, že by své angažmá v City rád ukončil. Doufá, že se najde nějaký kupec ochotný za něho klubu vyplatit padesát miliónů liber (cca 1,5 miliardy korun). A to do konce přestupního období, které potrvá ještě jedenáct dní.

Mancini přesto věří, že Tevez odevzdá v barvách City maximum i v případě, že se na něho žádný kupec nenajde. “Je to profesionál a zná pravidla. Dobře ví, že pokud bude chtít odejít, tak může. Momentálně ale není žádný klub ochotný zaplatit jeho cenu,” vysvětlil kouč.

“Carlos ví, že může zůstat. Pokud setrvá, jeho mentalita bude určitě dobrá. Zatím není stoprocentně fit, ale jeho mysl je zcela ok,” dodal Mancini.

Reklama

Související témata: