Hlavní obsah

Aston Villa si dala vlastní gól v nastavení a popáté remizovala

LONDÝN

Měli našlápnuto k vítězství na hřišti Queens Park Rangers, jenže přišli o něj ve třetí minutě nastavení. Tehdy si totiž fotbalisté Aston Villy dali vlastní gól a v nedělním šestém kole anglické ligy brali opět pouze bod. Sice zůstávají neporaženi, ale remíza 1:1 v Londýně je už pátá.

Článek

Hosté z Birminghamu začali hůře, jen s obtížemi se propracovávali k brance Rangers, natož k zakončení. První střela? Minutu před pauzou. Teprve po přestávce se Aston Villa herně zmátořila a jako první otevřela skóre. Bannan v 58. minutě potrestal stažení spoluhráče Agbonlahora za dres.

V nastavení však zužitkovali závěrečný tlak domácí Rangers, v jejichž zápasovém kádru chyběl český brankář Radek Černý. Centr po průniku Heidara Helgusona odvrátil Stephen Warnock jen do nohy do té doby bezchybného stopera Richarda Dunna, který míč ztečoval do vlastní sítě.

Queens Park se s Aston Villou v nejvyšší soutěži utkal naposledy v roce 1996, kdy podlehl 2:4. Na domácím hřišti s birminghamským týmem v pěti střetnutích ještě neprohrál.

Reklama

Související témata: