Hlavní obsah

FANTASY: Premier League hlásí posily! Kolik vás budou stát?

Po nejvyšší tuzemské fotbalové soutěži se blíží také start anglické Premier League. V sobotu se můžeme těšit na porci sedmi zápasů a odstartuje ji zápas mezi Manchesterem United a Swansea. Pojďme se nyní podívat, jaké posily týmy přivítaly a kolik peněz vás budou stát v případě, že jim dáte důvěru hned v úvodním kole.

Nová sezóna Premier League je za dveřmi!

Článek

O velký rozruch se na přestupovém trhu postaral Manchester City. Na Etihad Stadium se v novém dresu představí Willy Caballero, Fernando, Frank Lampard, Bacari Sagna nebo například Bruno Zuculini. Ten se stal již pátým argentinským hráčem v týmu Citizens. Nejnovější akvizicí je pak obránce Eliaquim Mangala, který přišel na ostrovy z Porta. Pokud si i vy budete chtít tuto novou akvizici pořídit do svého týmu, připravte si 7,5 mil.

Drogbu pořídíte ze 6,5 mil.

Londýnská Chelsea se definitivně rozloučila s reprezentantem Belgie Romelem Lukakem, který zamířil do Evertonu. Pokud budete branky očekávat právě od tohoto střelce, budete si muset sáhnout hlouběji do kapsy a to konkrétně pro 11 miliónů. Do Chelsea se vrátil Didier Drgoba, jehož pořizovací cena je sice za velmi příznivých 6,5 mil., jenže útočník z Pobřeží slonoviny se stihl zranit a doba jeho rekonvalescence je zatím nejasná. Jeho místo na hrotu však může s přehledem zaujmout jiná posila - Diego Costa, jenž posílil klub z Atlétika Madrid. Costa začíná na ceně 10,5 mil.

Chilský forvard Alexis Sánchez zamířil z Barcelony do Arsenalu a zatím si jeho výkony trenér Wenger velmi chválí. Jeho služby přijdou váš Fantasy tým na 10,5 mil. V případě, že budete chtít vyztužit obranu Debuchym, tak si sáhnete pouze pro 3,5 mil., což je velmi příznivá cena za francouzského obránce, který posílil Kanonýry z Newcastlu. Manchester United angažoval obránce Luke Shawa ze Southamptonu a Andera Herreru, který hájil barvy Bilbaa. Španělského středopolaře pořídíte za 7,5 mil., jeho nového kolegu z obrany pak za 10,2 mil.

Dobře si promyslete, kterou z letních posil budete angažovat, jelikož i pro novou sezónu platí, že disponujete s rozpočtem 100 miliónů. Přejeme vám mnoho štěstí ve hře!

Reklama

Související témata: