Hlavní obsah

Vydra s Pudilem mají ve Watfordu už čtvrtého kouče v sezóně

Londýn

Čeští fotbalisté Daniel Pudil a Matěj Vydra se budou po návratu z reprezentace ve Watfordu seznamovat opět s novým trenérem. Třetí tým druhé anglické ligy dnes převzal za uplynulé dva měsíce už čtvrtý kouč - bývalý jugoslávský reprezentant Slaviša Jokanovič, který naposledy vedl Alicante ve třetí španělské lize. Vystřídal Skota Billyho McKinlayho, jenž po povýšení z postu asistenta vydržel v roli hlavního kouče jen osm dní.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Matěj Vydra bude má v klubu opět nového trenéra.

Článek

Jokanovič je už čtvrtým trenérem Wartfordu v sezoně. Do ní vstupoval tým s Italem Giuseppem Sanninem, který odešel po pátém kole, i když klubu patřilo druhé místo v tabulce. Jeho nástupcem se stal bývalý záložník Barcelony Óscar García, který skončil po necelém měsíci ze zdravotních důvodů. Bývalý skotský reprezentant McKinlay stihl jen utkání s Brentfordem, nad kterým Watford zvítězil 2:1.

Nový kouč Jokanovič zná anglický fotbal z působení v Chelsea, za kterou hrál v letech 2000 až 2002. Jako trenér dovedl Partizan Bělehrad v letech 2008 a 2009 k srbskému titulu i vítězství v poháru. Vyzkoušel si také angažmá v thajské lize a Levski Sofia.

Reklama

Související témata: