Hlavní obsah

Anglii baví přemet, zachráněný pták či osamocený žáček v tunelu

Praha/Londýn

Během osmnácti kol, které má za sebou fotbalová Premier League, zachytily kamery mnoho kuriózních věcí. Ať už osamoceného žáčka Crystal Palace v tunelu při vstupu na stadión, přemet během utkání nebo záchranu malého ptáka. Ve zvláštním vánočním speciálu z anglické ligy ale najdete mnohem víc a zaručeně se u některých záběrů pobavíte.

Foto: Sport.cz s použitím ČTK/AP

Video již není dostupné

Článek

Je libo udělat přemet ve vzduchu během fotbalového střetnutí? Není problém! Své o tom ví obránce Sunderlandu DeAndre Yedlin, kterému tento zážitek dopřál útočník West Bromwiche José Rondon.

Zato Jonathan Howson z Norwiche měl jiné starosti. V blízkosti hřiště našel ptáka, kterého nezištně chytnul a odnesl mimo dosah míče, který by mu mohl případně ublížit. Sedmadvacetiletému záložníkovi sekundoval jeden z podavačů.

Do výběru těch nejlepších momentů se ale především dostali diváci. Zejména pobaví jejich nápadité masky, selfie se členy realizačního týmu nebo menší nehody na kluzkém terénu.

Jednu část zaujímají také trenéři. Nenechte si ujít radujícího se Mourinha, nervózního McClarena či šťourajícího Wengera.

Reklama

Související témata: