Hlavní obsah

Satisfakce pro Čecha. Bitvu o Londýn prohrál, většinu gólmanů v Anglii ale porazil

Londýn

Bitva o Londýn je prohraná, což fotbalistům Arsenalu pořádně zkomplikovalo bitvu o mistrovský titul. Navíc porážka s Chelsea, v níž Petr Čech prožil krásných 11 let… Satisfakce se ovšem brankáři Kanonýrů přece jen dostalo. Gólman české reprezentace se znovu vyšvihl do hitparády nejlepších zákroků 23. kola anglické Premier League, čímž většinu konkurence trumfl.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Minule celou hitparádu vyhrál, tentokrát je v přehledu na pátém místě. A je paradox, že za pohotový zákrok proti tvrdé ráně Diega Costy. Na Brazilci se španělským pasem se brzy vyfauloval stoper Mertesacker a právě Costa pak vstřelil jediný gól, který derby rozhodl...

„Z výsledku jsme samozřejmě zklamaní. Zápas ovlivnila červená karta, která dala výhodu Chelsea. Ale my jsme i v deseti hráli dobře a často byli lepším týmem. Ukázali jsme charakter, vytvořili si šance, chybělo nám však trochu více štěstí a klidu v zakončení," posteskl si Petr Čech.

Vítězem žebříčku je Joe Hart z Manchesteru City. Proti preciznímu Payetovu přímému kopu vytasil bravurní zákrok. Míč směřoval přesně do šibenice, Hart k němu ovšem akrobatickým skokem doplachtil včas a neuvěřitelně ho vyrazil. Ani Citizens ovšem nevyhráli, na West Hamu jen remizovali 2:2.

Který zákrok 23. kola Premier League se vám nejvíc líbil?
Petr Čech (Arsenal)
24,1 %
Hugo Lloris (Tottenham)
2,4 %
Rob Elliot (Newcastle)
3,8 %
Wayne Hennessey (Crystal Palace)
1,9 %
Joe Hart (Manchester City)
67,8 %
Celkem hlasovalo 3957 čtenářů.

Reklama

Související témata: