Hlavní obsah

Novým trenérem hokejistů Prostějova se stal Kužílek

PROSTĚJOV

Novým trenérem hokejistů prvoligového Prostějova se stal bývalý kouč extraligového Havířova Radomír Kužílek, který bude spolupracovat s novým asistentem Martinem Janečkem. Nahradili Martina Stloukala a Jiřího Vítka, kteří byli propuštěni v neděli. Podle oficiálního prohlášení vedení klubu byli dosavadní trenéři odvoláni kvůli neuspokojivým výsledkům a celkové atmosféře v týmu.

Článek

Na vlastní žádost skončil v klubu sportovní manažer Robert Hamrla. Stloukal však tvrdí, že skutečným důvodem jeho odvolání nebyly výsledky. "Předmětem mé smlouvy bylo zachránit první ligu pro Prostějov. Tým má po dvanácti kolech devítibodový náskok na Beroun a Šumperk," řekl ČTK odvolaný trenér. Podle nějž spíše rozhodl subjektivní důvod majitele klubu. "Vypovídá o tom něco i skutečnost, že dobrovolně odchází manažer Hamrla," uvedl Stloukal.

Proti Stloukalovi se prý postavila pětice zkušených hráčů Pavel Kumstát, Martin Piecha, Michael Procházka, Petr Suchý a Martin Kotásek. "Ani to není pravda. Se všemi mluvil manažer Hamrla a hráči něco podobného popřeli. Mrzí mě, že do problému zatáhlo vedení klubu i samotné hokejisty," řekl Stloukal.

Reklama

Související témata: