Hlavní obsah

Kaňkovského střídá na lavičce Dukly Jihlava Dvořák

JIHLAVA

Jen necelé dva měsíce vydržel ve funkci hlavního trenéra prvoligových hokejistů Dukly Jihlava stávající sportovní manažer klubu Petr Kaňkovský. Vedení Dukly po středeční výhře 1:0 nad Kadaní rozhodlo, že Kaňkovský bude nadále vykonávat opět jen práci sportovního manažera. Novým trenérem A-mužstva byl vzápětí jmenován Karel Dvořák.

Článek

"Už když jsme se s Petrem Kaňkovským domlouvali na tom, že nastoupí u áčka jako hlavní kouč, bylo jasné, že je to pouze dočasné řešení. Není totiž dost dobře možné dělat dvě práce najednou. Na změně trenéra navíc trvala dozorčí rada klubu. Proto jsme hledali jiného vhodného kandidáta a nakonec jsme se rozhodli pro Karla Dvořáka," uvedl pro klubový server jednatel Dukly Jan Zachrla.

Dvořák je po Kaňkovském a Aleši Tomáškovi už třetím trenérem Dukly v této sezóně. Od léta vedl jihlavskou juniorku a po odvolání kouče Tomáška v jednom utkání i muže. Následně u seniorského týmu nastoupil Petr Kaňkovský. K trenérské práci se nyní v Dukle Jihlava vrací i Josef Augusta, který v minulosti získal s českou reprezentací tři tituly mistra světa. Nyní po Dvořákovi převezme juniorku.

Reklama

Související témata: