Hlavní obsah

Svačina bude i v příští sezoně hrát za Pardubice

Praha

Hokejový útočník Vladimír Svačina bude i nadále působit v Pardubicích. Poslední celek extraligové tabulky se dohodl na převzetí jeho smlouvy platné ještě na příští sezonu od Komety Brno, odkud Svačina na konci prosince přišel.

Foto: Petr Rubal

Vladimír Svačina na tréninku třineckých hokejistů.

Článek

"Věřím, že tuto sezonu s klukama úspěšně zvládneme a příští sezona bude probíhat jinak než letos," prohlásil Svačina, který sehrál za Pardubice 14 zápasů a připsal si sedm bodů za dvě branky a pět asistencí.

"Se službami Vládi Svačiny jsme spokojeni. Má výbornou techniku hole, šikovné ruce, je to hráč do zakončení. Rychle se adaptoval do našeho týmu, je pracovitým hráčem, který nám přišel pomoci v těch nejdůležitějších zápasech v závěru sezony," uvedl člen představenstva Dynama Dušan Salfický v tiskové zprávě.

Po konci angažmá v mistrovském Třinci začal sedmadvacetiletý Svačina sezonu v prvoligové Porubě, kde ve 13 zápasech nasbíral 18 bodů za čtyři góly a 14 přihrávek. V polovině října zamířil do Komety, za kterou ve 20 duelech zaznamenal 12 bodů za pět tref a sedm asistencí.

V nejvyšší soutěži hrál i za Vítkovice, Plzeň, Mladou Boleslav a Liberec, na kontě má 644 utkání a 325 bodů za 141 branek a 184 asistencí.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice