Hlavní obsah

V sestavách kola se zatím nejčastěji objevil třinecký Hrabal

PRAHA

Třinecký obránce Josef Hrabal má po první čtvrtině hokejové extraligy na kontě nejvíce účastí v Sestavách kola tak, jak je dává dohromady redakce Sport.cz. Zadák Ocelářů se v nich objevil prozatím třikrát, dalších třináct hráčů se připsalo po dvou účastech. Nejúspěšnější jsou zástupci právě mistrovského Třince, v Sestavě kola už se alespoň dvakrát objevili čtyři jeho hráči.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radost třineckého Josefa Hrabala

Článek

Druhý nejproduktivnější obránce extraligy Josef Hrabal se v Sestavě kola Sport.cz objevil poprvé v 5. kole, kdy přispěl k vysoké výhře 7:2 na ledě Mladé Boleslavi dvěma asistencemi. Hned v dalším kole se gólem a asistencí podílel na výhře nad Slavií a třetí zápis se mu povedl v kole dvanáctém, kdy byl oceněn jeho přínos klubu za dvě přihrávky v Karlových Varech.

Mezi hráče s dvěma účastmi v Sestavě kola se vešli tři brankáři - vítkovický Roman Málek, třinecký Peter Hamerlík a Tomáš Pöpperle ze Sparty. Do nejlepší sestavy za první čtvrtinu jsme nakonec vybrali Pöpperleho, který má z této trojice nejlepší celkové statistiky v průměru obdržených branek i procentuální úspěšnosti zásahů.

Nejvíce účastí v Sestavě kola po 1. čtvrtině (bez nedohraného 1. kola):
3 - J. Hrabal (Třinec)
2 - R. Málek, J. Burger, M. Malík (všichni Vítkovice), P. Hamerlík, D. Květoň, L. Zíb (všichni Třinec), T. Pöpperle (Sparta), F. Lukeš (Litvínov), P. Nedvěd (Liberec), J. Kalla (Kladno), J. Hanzlík, O. Kratěna (oba Plzeň), M. Bartek (Pardubice)
Nejlepší sestava po 1. čtvrtině:
T. Pöpperle (Sparta-2) - J. Hrabal (Třinec-3), L. Zíb (Třinec-2) - J. Burger (Vítkovice-2), P. Nedvěd (Liberec-2), D. Květoň (Třinec-2)

Reklama

Související témata: