Hlavní obsah

Trenér Tlačil se poroučí z další štace. V Třinci po nezdaru skončil

Třinec

Žádné překvapení ... Do play off se hokejisté mistrovského Třince dostali za minutu dvanáct, v předkole ovšem vyhořeli se Zlínem, takže Jan Tlačil podle očekávání skončí ve funkci trenéra.. Klub s ním neprodlouží smlouvu, která platí do konce dubna, a jeho post by chtěl mít obsazen nejpozději v úvodu května.

Foto: Zdeněk Němec, ČTK

Hokejisté Třince v play off předčasně skončili, takže trenér Tlačil se poroučí.

Článek

Tlačilův odchod je očekávanou reakcí vedení neúspěšného obhájce titulu na vyřazení v předkole play off. Už tam Oceláři prošli s odřenýma ušima a pak v pěti zápasech vypadli se Zlínem.

"S desátým místem nemůžeme být spokojeni. Hledáme nový trenérský tým, který by měl být jmenován nejpozději prvního května. Nyní sestavujeme okruh kandidátů," prohlásil viceprezident klubu Jan Czudek. S Tlačilem by se měl poroučet i asistent Pavel Janků.

Bývalý kouč Mladé Boleslavi, Českých Budějovic či švýcarského Ambri Tlačil na střídačku mistrů přišel po prohře s Vítkovicemi na závěrečnou čtvrtinu základní části, ale jejich herní projev nevylepšil.

Tlačil zatím ještě vede předpřípravnou fázi Ocelářů, kterým soutěžní sezona skončila minulý týden v úterý.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.