Hlavní obsah

Jágr chce v Rusku poznat jiné tréninkové metody

KLADNO

Myšlenky na ruskou anabázi českou hokejovou hvězdu Jaromíra Jágra stále nepřešly. Útočník, který během výluky zámořské NHL hájil barvy mateřského Kladna, chce v ruské superlize poznat zejména odlišný styl hokeje a jiné tréninkové metody. I proto vyjednává o případné spolupráci s Omskem a Kazaní.

Článek

Zda nejlépe placený hráč světa skutečně do Ruska odejde, bude jasno nejpozději v polovině listopadu, kdy v superlize končí přestupní termín.

"Jak to dopadne doopravdy, nyní nevím. Momentálně je to tak padesát na padesát. Buď půjdu do Ruska a zkusím to tam, nebo zůstanu tady, budu také šťastný a pokusím se s Kladnem udělat dobrý výsledek," řekl dvaatřicetiletý Jágr.

Žádný přesný termín, kdy řekne, čí dres bude dál oblékat, si ale Jágr nestanovil. "Pokud by se to nerozhodlo do konce reprezentační přestávky, tak bych hrál tady," uvedl olympijský šampión z Nagana a dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru.

Ve hře o jeho služby jsou dva bohaté kluby - Kazaň a hlavně Omsk. "Tato dvě jména opravdu v jednáních figurují. Člověk ale nikdy neví. Jeden den to může vypadat takhle a druhý se vše změní," prohlásil Jágr.

Reklama

Související témata: