Hlavní obsah

Doufám, že už ho v Olomouci neuvidím pískat, vytočil manažera Kohoutů sudí Úlehla

Praha

Jeho tým se po dvou zápasech dočkal výhry, když na vlastním ledě zdolal 3:2 Zlín, generální manažer olomouckých hokejistů Erik Fürst však po úterním extraligovém duelu 20. kola přesto nezářil spokojeností. Rozohnily ho totiž hlavní rozhodčí Petr Úlehla s Janem Hribikem, na které následně Hanáci podali stížnost.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zlínský útočník Petr Holík (vlevo) a olomoucký forvard Michal Vodný - ilustrační foto.

Článek

„Minimálně za dobu, po kterou jsme v extralize, jsem neviděl tak špatný výkon rozhodčích. Z mého pohledu to bylo strašně špatně odpískané utkání na obě strany," uvedl Fürst v prohlášení pro oficiální stránky olomouckého klubu.

Hribik s Úlehlou rozdali v utkání šest menších trestů domácím a tři zlínským hokejistům. Olomoucký Robin Staněk navíc obdržel desetiminutový trest.

„Už jsem si na výkon rozhodčích stěžoval a myslím, že s takovými výkony by tato dvojice extraligu pískat neměla. Bohužel jsem panu Úlehlovi nestačil popřát hezkou letní dovolenou, protože doufám, že minimálně do příští sezóny ho neuvidím pískat utkání Olomouce," pokračoval Fürst.

Brankář Konrád prodloužil o tři roky

Olomouc zároveň oznámila, že podepsala nový tříletý kontrakt se slovenským brankářem Branislavem Konrádem, jenž na Hanou přišel před sezónou z Trenčína.

„S Braněm jsme podepsali tříletou smlouvu. Za určitých podmínek však může v případě nabídky z KHL před začátkem třetího roku odejít," uvedl Fürst na adresu osmadvacetileté brankářské jedničky Kohoutů, která má v probíhajícím ročníku úspěšnost zákroků přes 91 procent.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.