Hlavní obsah

VIDEO: Federer spadl v košili do bazénu. Ukázal, jak natáčí reklamu

PRAHA

Roger Federer už nevyhrává turnaje s takovou samozřejmostí, jak bývalo zvykem, ale jeho jméno a image je pro sponzory stále velmi žádanou značkou. Jeden z jeho hlavních partnerů, švýcarská banka Credit Suisse, brzy představí reklamní klip, v němž nechá Rogera Federera spadnout do bazénu v košili.

Roger Federer v bazénu při natáčení reklamního klipu.

Článek

Banka zatím vypustila na internet pohled do zákulisí natáčení spotu, v němž se švýcarský tenista mimo jiné v bílém kompletu vyhřívá mezi palmami na odrazovém prkně luxusního bazénu.

Federerovy role v reklamách byly dosud poměrně umírněné bez větších výstřelků. Těm naopak vévodí dosavadní král této sezóny Novak Djokovič, který je díky svojí povaze synonymem pro bláznivé mládí a ve stejném duchu bývá zobrazován i v reklamách.

Zatímco Djokovič v této sezóně vyhrál všechny zápasy a sesadil Federera z pozice světové dvojky, švýcarský tenista zaznamenává na své poměry ústup ze slávy. Naposledy vypadl překvapivě ve čtvrtfinále turnaje v Monte Carlu s Rakušanem Jürgenem Melzerem.

Kvůli brzkému vyřazení může nyní rodák z Basileje trávit pár dnů volna ve Švýcarsku, kde se připravuje na turnaj Masters 1000 v Madridu. Ve španělské metropoli bude Federer obhajovat loňskou finálovou účast.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.