Hlavní obsah

Fotbalisté Varnsdorfu vymazali v závěru dvougólový náskok Čáslavi

VARNSDORF

Dvěma góly v závěrečné čtvrthodině vymazali fotbalisté Varnsdorfu náskok Čáslavi a v utkání 14. kola druhé ligy remizovali 2:2. Domácímu celku zachránilo bod vyrovnání střídajícího Choda v 88. minutě.

Článek

V utkání soupeřů ze spodní poloviny tabulky začala lépe Čáslav, v 16. minutě proměnil Špidlen penaltu po Hauerově faulu. Vyrovnat mohl krátce nato Melunovič, ale neproměnil sólo, v závěru poločasu pak jeho gól neplatil kvůli ofsajdu.

Domácí se po změně stran zlobili na rozhodčího, že neodpískal pokutový kop za ruku ve vápně, navíc za dvě minuty sami inkasovali. Po Voltrově centru se dostal k míči Fikejz a zvýšil na 2:0 pro hosty.

Závěr však patřil Varnsdorfu. V 75. minutě se na hranici velkého vápna dostal k míči Martan a prudkou ránou překonal čáslavského brankáře Duchečka poprvé, dvě minuty před koncem pak přímý kop z podobné vzdálenosti proměnil Chod.

Varnsdorf - Čáslav 2:2 (0:1)
Branky: 75. Martan, 88. Chod - 16. Špidlen z pen., 56. Fikejz. Rozhodčí: Kocourek - Jiřík, Pilný. ŽK: Breite, Hauer, Matějov, Rudnickij, Martan - Hejný, Džafič, Šisler. Diváci: 550.
Varnsdorf: Porcal - Mach, Pimpara (7. Hauer), Stehlík, Hozda - Martan, Cana (56. Chod), Breite, Rudnickij - Melunovič, Matějov (62. Kotiš). Trenér: Frťala.
Čáslav: Ducheček - Hečko, Němeček (28. Fikejz, 83. Jukl), Karal, Kunášek - Džafič, Špidlen, Šisler, Čertík - Hejný (77. Timm), Voltr. Trenér: Abrhám.

Reklama