Hlavní obsah

Vedení fotbalové Zbrojovky bude do pondělí jednat o budoucnosti

BRNO

Představenstvo fotbalového klubu Zbrojovka Brno, který sestoupil do druhé ligy, jedná o budoucnosti. Zasedání začalo dnes, ale žádné výsledky podle klubového mluvčího nepřineslo, a bude pokračovat i přes víkend. Vedení klubu chce analyzovat příčiny výkonnostního propadu, otázku dalšího financování a personálního složení.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Brněnští fanoušci vyčítají hráčům vypadnutí Zbrojovky z nejvyšší fotbalové soutěže. Uprostřed dole je trenér René Wagner.

Článek

"Dnešní zasedání bylo přerušeno a bude pokračovat o víkendu a v pondělí," řekl ČTK mluvčí klubu Boris Keka. Zřejmě na úterý 7. června chystá klub tiskovou konferenci, do té doby nechce podávat žádné informace.

Zbrojovka v uplynulém prvoligovém ročníku obsadila 15. místo a poprvé v historii samostatné ligy se musela smířit s pádem z nejvyšší soutěže. Ve druhé lize Zbrojovka naposledy startovala v sezoně 1991/92. O co nejrychlejší návrat mezi elitu by se měl klub podle dřívějších informací pokusit s dosavadním trenérem Reném Wagnerem, jenž nedávno nahradil Karla Večeřu.

Reklama