Hlavní obsah

FANTASY: Extraliga je tu! Zapojte se do hry a veďte svůj vlastní tým

Všichni hokejoví fanoušci zbystřete pozornost, po několikaměsíční pauze se vrací Fantasy extraliga! Vytvořte si svůj vlastní tým a doveďte ho k vítězství. Ať každý vidí, že jste hokejovým odborníkem právě vy a vyhrajte iPhone 5 a další skvělé ceny!

Fantasy ELH je tu.

Článek
Fotogalerie

Od začátku sezóny bude hokejová extraliga zase plná napětí a adrenalinu díky Fantasy. Už žádné nudné zápasy, ve kterých o nic nejde. Každé utkání teď bude pro vás to nejdůležitější, protože v něm budou hrát vaši hokejisté.

Staňte se trenérem vlastního mužstva. Postavte na každý týden svůj vlastní tým z těch nejlepších hráčů a porážejte své přátele, sousedy z vašeho města a fanoušky vašeho oblíbeného klubu. Každý gól a asistence mohou znamenat body pro vás.

Vyhrajte iPhone 5Fantasy extraliga je doslova nabitá cenami! Chcete iPhone 5, Playstation 4, iPad mini? Tak se zapojte do hry! Nebo spolu s kamarády vytvořte tu nejlepší miniligu a vyhrajte 50 000 Kč! Navíc za každý bod ve Fantasy můžete získat peníze na sázení. Zapojte se do hry ještě dnes a ovládněte český hokejový svět!

Reklama

Související témata: