Hlavní obsah

Varnsdorf - Ústí 1:0Varnsdorf si poradil s Ústím a posunul se na čtvrté místo

Praha

Fotbalisté Varnsdorfu ve 13. kole druhé ligy porazili 1:0 Ústí nad Labem a posunuli se na čtvrté místo. Na opačném konci tabulky Táborsko ukončilo devítizápasové čekání na vítězství a po výhře 1:0 nad Znojmem už jihočeský celek není poslední.

Článek

O vítězství Varnsdorfu rozhodla Stradova vlastní branka, mizérii hostů navíc v 82. minutě dokonal Leibl, který byl po druhé žluté kartě vyloučen. Varnsdorf se díky výhře posunul na čtvrté místo a za třetím Hradcem Králové zaostává jen o skóre. Ústí naopak popáté za sebou venku prohrálo a nedalo gól, na šesté příčce ztrácí stejně jako páté Pardubice na dnešního soupeře bod.

Táborsko si díky Vandasově brance z druhé minuty nastavení poradilo 1:0 se Znojmem a dočkalo se po prvního vítězství po devíti zápasech. Domácí se tak posunuli na předposlední místo, Žižkov pod sebe poslali díky lepšímu skóre a od nesestupových příček je shodně dělí jeden bod. Znojmo vyšlo potřetí za sebou bodově i střelecky naprázdno a je pouhé dva body nad sestupovým pásmem.

13. kolo druhé fotbalové ligy:
Varnsdorf - Ústí nad Labem 1:0 (1:0)
Branka: 23. vlastní Strada. Rozhodčí: Cieslar - Dobrovolný, Batík. ŽK: Bláha - Krátký, Miskovič, Pimpara, Leibl, Strada. ČK: 82. Leibl. Diváci: 450.
Varnsdorf: Porcal - Zbrožek, Kozma, Kouřil, Heppner - Rudnytskyy, Bláha, Kocourek (74. Barac), Kodeš, Dordič (79. Schön) - Ondráček (87. Kubista). Trenér: Oulehla.
Ústí: Lindr - Strada, Brak, Pimpara, Leibl - Krátký (57. Bílek), Richter (57. Šup), Peterka, Miskovič, Procházka (77. Dramé) - Matějka. Trenér: Křeček.
Táborsko - Znojmo 1:0 (0:0)
Branka: 90.+2 Vandas. Rozhodčí: Adámková - Hrabovský, Šimáček. ŽK: Březina, Hasil, Navrátil, Šandera - Dramé, Buček. Diváci: 227.
Táborsko: Toma - Hasil, Navrátil, Ngimbi, Šandera - Kučera (78. Frýdek), Berešík (81. Musiol), Březina - Ndiaye, Pilík, Pfeifer (86. Vandas). Trenér: Tobiáš.
Znojmo: Buček - Dramé, Krčík, Mudra, Helísek - Ambrozek (76. Ordoš), Lacko, Čereda (3. Avdič, 90.+2 Brown), Kučera, Cihlář - Teplý. Trenér: Kalvoda.

Reklama

Související témata: