Hlavní obsah

Fotbalisté Jihlavy v druhé lize vyhráli osmý zápas za sebou

JIHLAVA

Fotbalisté Jihlavy jsou ve druhé lize k neporažení. Svěřenci trenéra Luboše Urbana vyhráli dnešní předehrávku 28. kola nad Třincem 4:2 a zvítězili poosmé za sebou. Bez prohry jsou už deset zápasů. Skončila ale série jihlavského gólmana Uvarenka, jenž inkasoval gól po 525 minutách. V tabulce se Jihlava posunula na třetí místo, je ale bez šance na postup.

Článek

Už v šesté minutě se v první šanci utkání uvolnil domácí Dolejš, unikl třinecké obraně ve vápně, kde našel nabíhajícího Dorta, a ten se z malého vápna nemýlil. Za deset minut už to bylo o dvě branky, když přesně k tyči třinecké branky zamířil Franěk. Po přestávce dál diktovali tempo hry domácí a v 58. minutě se podruhé v zápase prosadil Dort.

Ale Třinec se přece jen také dočkal. Čtrnáct minut před koncem zápasu se střelou z levé strany hranice vápna prosadil Maroši. Premiérový gól v dresu Jihlavanů si pak tři minuty před koncem připsal Demeter, a to byl na hřišti sotva minutu. Gólový účet uzavřel v poslední minutě třinecký Matůš, jenž si ve vápně naskočil na centr a míč poslal přesně k tyči.

28. kolo druhé fotbalové ligy:
Jihlava - Třinec 4:2 (2:0)
Branky: 6. a 58. Dort, 16. Franěk, 87. Demeter - 76. Maroši, 90. Matůš. Rozhodčí: Hrubeš - Lhoták, Moudrý. Bez ŽK. Diváci: 1190.
Jihlava: Uvarenko - Gabriel, Tlustý, Šimáček, Gavrič - Görner, Gába, Dort (73. Kosak) - Dolejš (86. Demeter), Franěk (61. Simr), Krutý. Trenér: Urban.
Třinec: Lipčák - Hupka (46. Hrdlovič), Chlebek, Kuděla, Bednarek - Malíř, Ceplák, Maroši, Eismann - Joukl (46. Szmek), Onuchukwu (75. Matůš). Trenér: Neček.

Reklama

Související témata: