Hlavní obsah

V prvoligovém Prostějově skončili trenéři i sportovní manažer

PROSTĚJOV

Vedení hokejistů prvoligového Prostějova se nečekaně rozhodlo odvolat z funkce oba trenéry Martina Stloukala, Jiřího Vítka i sportovního manažera Roberta Hamrlu. Klub to v neděli bez bližšího vysvětlení oznámil na svých oficiálních internetových stránkách.

Článek

Podle internetového serveru hokej.cz nejsou důvodem radikální změny výsledky týmu v první lize, ale fakt, že pětice zkušených hráčů odmítla pod Stloukalovým vedením dál hrát.

Vše začalo sobotní porážkou Prostějova v Ostravě, po které Stloukal hráčům na dnešní den naordinoval mimořádný dvoufázový trénink. "Udělal jsem v kabině bouřku, hráli jsme špatně. Náš výkon neodpovídal představám," uvedl Stloukal pro hokej.cz.

Hráči se dopoledne všichni sešli v posilovně, ale z přípravy byl trenér následně odvolán. "Najednou mi zavolal šéf klubu pan Bartošek, abychom s kolegou Vítkem přišli do kanceláře. Dozvěděli jsme, se že pětice hokejistů Kumstát, Piecha, Procházka, Suchý a Kotásek už pode mnou hrát nechce. A že prý žádají změnu na trenérském postu. Šokovalo mě to," řekl kouč. Kapitán Kumstát však tyto informace prý později Hamrlovi v telefonickém rozhovoru popřel.

Šéf klubu Michal Bartošek v neděli nechtěl situaci komentovat. "Nemohu vám poskytnout žádné informace, oficiálně všechno sdělíme v pondělí," uvedl pouze.

Reklama

Související témata: