Hlavní obsah

Nové rukavice, jiné kopačky. Čech přestoupil k Buffonovi!

Londýn

Když nová doba, tak se vším všudy. Letní EURO mu radost nepřineslo, po šampionátu ve Francii se brankář Petr Čech s fotbalovou reprezentací rozloučil. Soustředit se teď může už jen na svůj Arsenal. A jak si pozorní fanoušci všimli, do nové sezóny Čechíno vstoupil s jinými rukavicemi a kopačkami.

Foto: Sport.cz

Petr Čech a jeho nová pracovní pomůcka...

Článek

Buffon, nebo Čech? Kdo z nich je lepší brankář? Srovnání si každý může udělat sám. Pravdou však je, že ze dvou elitních gólmanů jsou nyní kolegové.

Gianluigi Buffon, bývalý mistr světa, a Rui Patrício, úřadující mistr Evropy - to jsou dva top brankáři, s nimiž bude Petr Čech společně propagovat rukavice a kopačky.

Čech léta patřil do stáje Adidasu, nyní však podepsal smlouvu o spolupráci s Pumou a stal se jejím klíčovým brankářem v anglické Premier League. Firma již třetím rokem spolupracuje s Arsenalem, a tak bude Čech zapojen i do jednotlivých kampaní svého londýnského klubu.

Akce pro Arsenal ho baví

„Lidé z firmy vytvořili několik vynikajících kampaní a akcí pro Arsenal, které mě jako hráče velmi bavily a byl jsem rád jejich součástí. Pro brankáře je také velmi důležité mít rukavice, kterým zcela věříte. A to pro mě nové rukavice jsou," avizuje Čech.

„Globální spolupráce s takovou značkou je jasným důkazem toho, že Petr Čech patří mezi hvězdy sportovního světa. Jsme na uzavřenou dohodu hrdí," poukazuje David Trávníček, předseda představenstva agentury Sport Invest Marketing.

Reklama